Speel Satoshi Quiz en win bitcoins met de juiste antwoorden

SatoshiQuiz is een quiz website waar gebruikers bitcoin winnen voor het correct beantwoorden van vragen uit verschillende categorieën.

We kunnen de lijst van de beste spellen waar je bitcoins kunt verdienen niet compleet maken en Satoshi Quiz niet vermelden. Dit is een spel dat crypto gamers een kans biedt om gratis bitcoins te winnen door Trivia Vragen te beantwoorden.

Zodra u zich aanmeldt, kunt u beginnen met het beantwoorden van vragen uit verschillende categorieën zoals geschiedenis, films, boeken, aardrijkskunde, algemene kennis en meer. Om Bitcoins te winnen nij SatoshiQuiz, moet je ingelogd zijn op het platform en bij de eerste drie gebruikers horen die een vraag goed hebben.

De prijzen voor verschillende vragen variëren, en u kunt de totale prijs van een vraag weten onder het tabblad “prijs deze vraag”. Aan het begin van elk uur krijg je tien levens.

Elke keer dat je een fout antwoord geeft, neemt je aantal levens met één af. Dit betekent dat als je tien vragen fout beantwoord, je levens opraken en je moet wachten op het volgende uur om meer levens te krijgen.

Het minimum opname saldo is 11.000 satoshis, en betalingen worden wekelijks verwerkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven