crypto gamers spelen Rollercoin simulator

RollerCoin is een bitcoin mining simulator waarmee crypto gamers het kunnen opnemen tegen hun vrienden en Bitcoin kunnen verdienen. RollerCoin is een online, virtueel bitcoin mining spel waarin je het opneemt tegen je vrienden om bitcoins te delven. Het neemt het concept van bitcoin mijnbouw, maar in plaats van de geavanceerde Blockchain en verwerkingsalgoritmen, laat RollerCoin je je vaardigheden testen, missies voltooien, taken ondernemen, en spelletjes spelen om je mijnbouwimperium op te bouwen.

Dit spel is gemaakt om de concepten van Bitcoin-mijnbouw te volgen, maar in plaats van complexe wiskundige problemen op te lossen om transacties te valideren en munten te verdienen, stelt het platform spelers in staat om missies te ondernemen, vaardigheden te testen, eenvoudige taken te voltooien en een breed scala aan games te spelen om BTC te verdienen.

RollerCoin biedt elke vijf minuten een blokbeloning, die wordt verdeeld onder alle spelers op basis van hun mijnvermogen. Het minimum opname saldo is 10.000 satoshis, en de verwerking van de betaling kan tot twee dagen duren. In het geval dat u een probleem ondervindt tijdens het spelen en u heeft zorgen die u behandeld wilt zien, kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de klantenservice via live chat.

Wat dit spel uniek maakt, is dat het spelers een unieke ervaring biedt. Tijdens het plezier kunnen spelers te maken krijgen met een aantal realistische taken, zoals het repareren van een datacenter, kosten voor airconditioning, huur en elektriciteitsrekeningen. Om het mijnvermogen te verhogen, kunnen spelers mini-taken voltooien, datacenters upgraden, zijmissies spelen, en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven