GAIMIN kondigt aan de gaming community en monetization platform

GAIMIN.io Ltd zal in augustus en september toegang geven tot hun platform voor gaming en het genereren van inkomsten aan 10.000 mensen, nadat het testen van het platform onlangs was beëindigd.

GAIMIN heeft een app die kan worden gebruikt in combinatie met de GPU’s in de verwerkingskracht van een pc. Met behulp van de app kunnen pc-gamers deelnemen aan het gedistribueerde gegevensverwerkingsnetwerk van GAIMIN en 90% van de verdiende beloningen kan teruggaan naar de gebruiker. De app kan worden gebruikt om in-game-items te kopen, zoals NFT’s en Apex Legends-munten, en zelfs merchandise en Gladiators-kleding van GAIMIN zelf. Bovendien kunnen gebruikers de app gebruiken om gametokens (V-Bucks en Apex Legends-munten) te kopen die echt bruikbaar zijn voor GAIMIN’s GMRX-token.

App gaimin

Op maandag 15 augustus 2022 laat GAIMIN 10.000 gebruikers hun app downloaden. De Chief Marketing Officer van het bedrijf, Andrew Faridani, zei dat dit een enorme stap voorwaarts is in hun strategie om een ​​app uit te brengen die beloningen voor gebruikers genereert. Deze gebruikers maken deel uit van de bètagemeenschap en kunnen meteen geld verdienen met de app.

Martin Speight is de CEO van GAIMIN en heeft aangekondigd dat ze na het testen belangrijke verbeteringen aan de app hebben aangebracht op het gebied van gebruikerservaring, functionaliteit en het genereren van inkomsten. Hij hoopt 10.000 gebruikers in de app te krijgen om hem te helpen beter te presteren voordat hij voor het publiek wordt vrijgegeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven