Win een bitcoin bij het Binance spel

Er is een kans om een ​​bitcoin te winnen in ons nieuwe spel. Spelers moeten inloggen met hun Twitter-account om te spelen. Deze termen hebben waarschijnlijk uw aandacht getrokken: crypto, blockchain en NFT’s. De meest populaire cryptocurrency in de crypto-ruimte is Bitcoin, en nu heb je een kans om er een te winnen.

Speel #bitcoinbutton bij Binance

Het spel heet #BitcoinButton en de laatste persoon die op de knop drukt, wint een Bitcoin. Lees verder om te leren spelen. Het Bitcoin Button-spel is eenvoudig. Druk als laatste op de knop en je kunt een Bitcoin winnen. Het spel begint wanneer 50.000 mensen zich hebben geregistreerd, maar er is een waarschuwing: je moet minimaal één keer op de knop drukken om te registreren en de knop moet minstens één keer per 4 uur worden ingedrukt.

hoe kan ik een bitcoin winnen?

Om het spel te spelen, ga je naar de Twitter-pagina van binance en maak je verbinding met je account. Slechts één druk op de knop is toegestaan, dus hoe speel je? Log in op uw Twitter-account en volg @Binance Druk op de knop op het scherm om het Bitcoin Button-spel te spelen. De laatste persoon die op de knop drukt, wint een bitcoin. Je hebt de bitcoin gewonnen! Vertel het ons op Twitter en maak kans om tot $ 4.000 te winnen. Een extra speelkans kan worden verkregen door een Binance-account aan te maken, of door in te loggen op een bestaande.

Per account is slechts één keer drukken toegestaan. Deelnemers krijgen een exclusieve BitcoinButton Mystery Box, zolang de voorraad strekt. Binance kan de regels voor alle spellen annuleren of wijzigen, of iedereen diskwalificeren die vals speelt of waarvan zij denken dat deze kwaadwillende bedoelingen heeft. Ze kunnen ook naar eigen goeddunken alle spellen annuleren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top