GAIMIN Gladiators gaat over naar APEX Legends

GAIMIN.IO Ltd (GAIMIN) is een in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland gevestigd gamingbedrijf dat zich richt op het helpen van de gaminggemeenschap bij het te gelde maken van de rekenkracht van hun gaming-PC. GAIMIN heeft een gedecentraliseerd gegevensverwerkingsnetwerk gecreëerd dat gebruik maakt van de onderbenutte verwerkingskracht van gaming PC’s om een wereldwijd gedecentraliseerd gegevensverwerkingsnetwerk te creëren, dat “supercomputer”-prestaties levert.

Met een team dat momenteel bestaat uit DOTA2, Rocket League, Rainbow 6 Siege, is GAIMIN verheugd om aan te kondigen dat GAIMIN Gladiators hun gaming team hebben uitgebreid met een APEX Legends team.

Team Apex legands

Dit Tier 1-team, bestaande uit Hardecki, Leogri3x6 en Artyco en hun coach Pkmk, heeft al veel succes geboekt in APEX Legends en heeft een indrukwekkende gemeenschap van volgelingen opgebouwd. Hardeki was de jongste winnaar in de Esports.gg APEX Legends Awards en was de drijvende kracht achter de dominantie van het team in ALGS Year 1. GAIMIN Gladiators is verheugd om de opname van dit team in haar roster aan te kondigen en het merkbereik van GAIMIN uit te breiden naar een veel breder wereldwijd publiek.

Joseph Turner, General Manager van GAIMIN Gladiators: “Ik ben erg blij dat Hardecki, Leogri3x6, Artyco en Pkmk zich hebben aangesloten bij het GAIMIN Gladiators-team. Het tekenen bij GAIMIN Gladiators geeft dit team stabiliteit voor het nieuwe seizoen en geeft ze de mogelijkheid om verder uit te blinken binnen de APEX Legends arena.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top