Wat zijn de beste coins voor gaming?

De crypto markt vindt steeds beter de weg naar de gaming industrie. Online casino’s omarmen de mogelijkheden van blockchain. Maar welke coins zijn u prima geschikt voor de gaming industrie?

RevolutionVR gaming

RevolutionVR maakt een krachtige game-ervaring mogelijk voor zijn gebruikers zonder dat ze een high-end PC bezitten, wat meestal spelers over de hele wereld zijn. Het richt zich op het leveren van een geweldige game-ervaring via gerelateerde versnellingen en headsets. Het is zelfs de bedoeling om de hoge kosten van gamers voor hardware en inefficiëntie van de gameplay aan te pakken. Revolution VR was aanvankelijk bekend als de Voxelus Studios en werd omgedoopt tot Revolution VR in 2018 met de token is veranderd van VOX naar RVR. U kunt RVR kopen tegen de beste koers hier. Dit is een van de cryptocurrency verdienende games

GameCredits

GameCredits is een gaming valuta, gericht op het empoweren van de game-ontwikkelaars om de 110 miljard dollar game-industrie te laten groeien en de adoptie van digitale valuta’s te versnellen. Het is een technische kloon van Litecoin vóór Segwit, met enkele verbeteringen volgens de specifieke kenmerken van gaming. De mede-oprichters Nebojsa Maksimovic (bijgenaamd Nele) en Aleksandar Mihajlovic (Alex) zijn toegewijd aan het ontwerpen van een blockchain-gebaseerd in-game monetization platform en wrijvingsloze betaling gateway voor de game-industrie. U kunt GAME hier kopen tegen de beste prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven