Verdien Ethereum met de game Cryptopop

Cryptopop is een van de spellen met Bitcoin-beloningen die een perfecte mix van plezier, opwinding en verdienpotentieel biedt. Dit spel volgt een gelijkaardig concept als het bekende androïde spel Candy Crush, maar met een crypto draai. In tegenstelling tot candy crush dat snoep symbolen gebruikt, gebruikt dit spel symbolen van populaire cryptocurrencies zoals Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin, en meer.

Deze applicatie is gratis beschikbaar op Android-apparaten. Na het installeren, alles wat u hoeft te doen is uw portemonnee selecteren en uw Coinbase-account opgeven. Om crypto te verdienen, match het grootste aantal identieke munten samen. Tik twee keer op de munten om ze te vernietigen.

Bij het spelen van dit spel moeten spelers deze symbolen combineren om punten te verdienen in de vorm van cryptocurrency. Afgezien van Bitcoin, kan Cryptopop u betalen in andere cryptocurrencies, waaronder Litecoin en Ethereum.

De Cryptopop-applicatie is geïnstalleerd door meer dan 1 miljoen gebruikers en heeft een beoordeling van 4,4 in de Google Play Store. Dit betekent dat het zeer betrouwbaar is en een van de weinige spellen is die je kunt spelen en een onmiddellijke uitbetaling op je Coinbase-account kunt krijgen.

U kunt overeenkomen met twee of meer identieke munten, maar u zult meer punten verdienen wanneer u meer munten samen groepeert. Als u bijvoorbeeld twee munten bij elkaar legt, krijgt u 20 punten. Als u echter vier munten bij elkaar krijgt, krijgt u 80 punten.

Scroll naar boven