Red Bull Racing gebruikt Azuki NFT in Formule 1-race

Azuki NFT wordt gebruikt in de Formule 1-races van Red Bull Racing.

Azuki kondigde hun samenwerking met Red Bull Racing aan voor hun auto’s in het komende jaar. Hun samenwerking zal resulteren in de auto’s van Max en Checo met Azuki #8494 op hun zij. Dit zal zijn voor een evenement tijdens de laatste Formule 1-race van het seizoen, die in 2022 in Abu Dhabi zal worden gehouden. Momenteel heeft Azuki’s intellectuele eigendom een ​​bod van 9 WETH op OpenSea.

Azuki en Red Bull

Red Bull Racing, Bybit, Chiru Labs en een externe partner genaamd #8494 Lei the Lightning Azuki als een symbolische weergave van de versmelting van de fysieke en virtuele wereld. Bovendien is hij een symbool van de unieke samenwerking tussen de drie organisaties vanwege zijn vermogen om bliksemsnel te gebruiken. In een persbericht van een van deze drie groepen staat dat hij een “vasthoudende racer” is in het Azuki-universum.

Op de Bybit-website staat dat de samenwerking tussen het bedrijf en de Formule 1 een langetermijnimpact zal hebben op de sport. Lei the Lightning Azuki, een NFT gemaakt op Tezos, zal hier deel van uitmaken. Op 20 november zullen 8.494 NFT’s gratis beschikbaar zijn; het vrijgeven van deze informatie markeert een belangrijke stap in de geschiedenis van de Formule 1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven