Decentraland werkt samen met MetaGameHub voor haar 2022 Game Jam

Decentraland is klaar om zijn Game Jam voor dit jaar te lanceren om meer makers aan te moedigen hun kunst te publiceren terwijl ze unieke reeksen beloningen ontvangen. Om kans te maken om te winnen, moeten deelnemers Decentraland Scene inzendingen maken met een maximale grootte van 4×4 pakketten die werken in Decentraland zonder enige blocking bugs

Decentraland werkt samen met MetaGameHub voor zijn 2022 Game JamNEWS
Decentraland gaat samenwerken met maker MetaGameHub Dao voor haar 2022 Game Jam. Zoals altijd heeft de wedstrijd als doel om makers te ondersteunen door creativiteit en uitstekend design te promoten, terwijl ze ook uitzonderlijke beloningen krijgen.

Wanneer vindt de Game Jam plaats?

De editie van dit jaar loopt van 17 mei tot 15 juni en de inzendingen worden beoordeeld op idee, spelontwerp, interactiviteit, creativiteit en ‘wow-factor’.

Deelnemers worden aangespoord om als groep aan de projecten te werken, aangezien Decentraland gelooft dat de beste projecten vaak teamprestaties zijn. Voor meer informatie over de Game Jam worden geïnteresseerden aangemoedigd om lid te worden van de Decentraland community op Discord en de website in de gaten te houden voor meer updates.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven