Coinbase lanceert NFT-marktplaats in hoop crypto- en gaming gebruikers aan te spreken

Zes maanden geleden kondigde Coinbase, de grootste crypto-uitwisseling in de VS naar volume, aan dat het een NFT-marktplaats zou lanceren, maar gaf weinig details over wanneer het daadwerkelijk zou aankomen. Snel vooruit naar vandaag: “Coinbase NFT” lanceerde zijn bètamodus met verzamelingen van NFT’s op de Ethereum-blockchain.

Coinbase is een beursgenoteerd cryptocurrency-uitwisselingsplatform dat ongeveer 88 miljoen gebruikers, $ 275 miljard aan crypto-activa en $ 545 miljard aan verhandeld volume op kwartaalbasis heeft, volgens zijn website.

Wachtlijst NFT coinbase

Maar in tegenstelling tot zijn cryptobeurs, streeft de NFT-marktplaats ernaar om ook een “web3-sociale marktplaats te implementeren,” zei Saxena. Als onderdeel van Coinbase NFT’s strategie, zal de marktplaats gebruikers in staat stellen om te kopen, verkopen en in contact te komen met makers, verzamelaars en de gemeenschap rond de NFT’s die ze bezitten.

Degenen die bovenaan de wachtlijst van Coinbase NFT staan, zullen bètatesters kunnen worden op de marktplaats en een profiel aanmaken en hun NFT’s laten zien, zowel degenen die ze hebben gemaakt als verhandeld. In de toekomst is Coinbase NFT van plan om meer functies toe te voegen, zoals NFT drops, minting en token-gated communities. Het verwacht ook de optie toe te voegen om NFT’s te kopen met een Coinbase-account of creditcard, zodat het ecosysteem toegankelijker wordt voor een mainstream publiek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top